vezi mai mult

Vizita de lucru a membrilor Comisiei de mediu, climă și tranziție verde
24.04.2024     
 
Acțiuni de salubrizare a fondului forestier de stat, gestionat de întreprindere, desfășurate în perioada 13-14 aprilie 2024
15.04.2024     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate și noutăți » Felicitare cu ocazia sărbătorii naționale ”Limba noastră”
30
08.2020
Felicitare cu ocazia sărbătorii naționale ”Limba noastră”
   
 

Cu prilejul sărbătorii Naționale ”Limba noastră”, administraţia Întreprinderii silvo-cinegetice Străşeni vine cu un mesaj de felicitare şi cu îndemnul de a cinsti limba pe care o vorbim, pentru că este tezaurul cel mai de preţ pe care-l moştenesc copiii de la părinţi, depozitul cel mai sacru lăsat de generaţiile trecute şi care merită să fie păstrat cu sfinţenie de generaţiile ce-l primesc.

Să ne mîndrim că avem o Limbă atît de frumoasă, melodioasă și dulce și să luăm  mereu aminte, că prin ea  se clădesc toate  bogățiile  noastre  materiale și spirituale.

            Respectul faţă de limba ţării înseamnă nivelul intelectual al demnităţii umane şi naţionale. De aceea este de datoria noastră să ne cinstim limba şi neamul, demonstrîndu-ne, verticalitatea şi patriotismul. 

             Pentru întreaga comunitate sărbătoarea naţională” Limba Noastră” este un motiv de bucurie, de mare izbîndă. Limba este o dimensiune importantă a identităţii unui popor alături de simboluri, trecutul istoric şi cultural.

            De peste două decenii vorbim în limba pe care ne-au lăsat-o strămoşii şi demonstrăm lumii întregi că ţara noastră are viitor.

            Felicitări tuturor şi vă dorim lumină în suflet, sănătate, bucurie şi propesperare!