vezi mai mult

Vizita de lucru a membrilor Comisiei de mediu, climă și tranziție verde
24.04.2024     
 
Acțiuni de salubrizare a fondului forestier de stat, gestionat de întreprindere, desfășurate în perioada 13-14 aprilie 2024
15.04.2024     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate și noutăți » Felicitare cu ocazia sărbătorii naționale ”Ziua Independenței”
26
08.2020
Felicitare cu ocazia sărbătorii naționale ”Ziua Independenței”
   
 

Proclamarea la 27 august 1991 a Independenței Republicii  Moldova  marchează prin sine  realizarea  multrâvnitei speranțe  a poporului nostru  de a fi stăpân pe soarta  sa, de ași hotărâ destinul potrivit propriilor principii și oportunități, conform tradițiilor și obiceiurilor acestui scump și drag meleag, lăsate prin moștenire de înaintașii lui.

 Cu ocazia sărbătorii Naționale ”Ziua Independenței”, Întreprinderea silvo-cinegetică Străşeni vă aduce cele mai frumoase urări de bine, sănătate, fericire. Să purtaţi cu drag în inimă titlul de moldovean. Să ne mândrim cu faptul că suntem un stat independent şi suveran. Să avem încredere în propriile forţe, pentru a făuri un viitor pentru generaţiile următoare. Să ne păstram tradiţiile şi valorile, pentru care au luptat strămoşii noştri.

Moldova nu trebuie să rămînă doar locul nostru de baştină, ci din contra să devină plaiul oportunităţilor pentru fiecare din noi. 

Republica Moldova este o țară mică dar prin conjugarea eforturilor  comune vom reuși să-i făurim  un viitor mare!

La mulți ani, Țară dragă!