vezi mai mult

Îngrijirea semănăturilor în pepinierele silvice
30.04.2024     
 
Vizita de lucru a membrilor Comisiei de mediu, climă și tranziție verde
24.04.2024     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate și noutăți » Felicitari de Ziua Contabililor
04
04.2019
Felicitari de Ziua Contabililor
   
 

Ziua Contabilului a fost instituită prin Decretul Președintelui interimar al Republicii Moldova, nr.646 din 30.11.2010 (publicat în Monitorul Oficial Nr. 235-240, art.743), care se sărbătorește anual la 4 aprilie, avînd în vedere importanţa economică şi financiară a activităţii contabile şi ţinînd cont de rolul şi responsabilitatea specialiştilor care activează în domeniul contabilităţii.

Meseria de contabil este probabil cea mai controversată. Ea îmbină perfect precizia și gândirea analitică cu arta și setea de cunoaștere. A fi contabil înseamnă dezvoltare permanentă, receptivitate, imaginație și nu în ultimul rînd, talent! 

Stimați contabili,

În această zi, destinată specialiștilor contabili, Vă felicităm cu sărbătoarea profesională, apreciind înalt competența Dvoastră în activitatea importantă pe care o realizaţi. Munca și asiduitatea voastră sunt factorii cheie pentru succesul şi prosperitatea oricărei afaceri Vă dorim să aveți parte de toată recunoștința pentru angajamentul vostru profesional, să Vă bucuraţi de momente plăcute în lucru și mai puține situații stresante.