vezi mai mult

Acțiuni de salubrizare a fondului forestier de stat, gestionat de întreprindere, desfășurate în perioada 13-14 aprilie 2024
15.04.2024     
 
Educarea ecologică a generației fragide
12.04.2024     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate și noutăți » Felicitari cu prilejul celor două importante și simbolice sărbători pentru țara noastră - ”Ziua Independenței Republicii Moldova” și ”Limba Noastră”.
22
08.2019
Felicitari cu prilejul celor două importante și simbolice sărbători pentru țara noastră - ”Ziua Independenței Republicii Moldova” și ”Limba Noastră”.
   
 

La 27 de ani de Independență a Republicii Moldova, eveniment extrem de important în istoria țării, o perioadă în care societatea noastră s-a consolidat și a progresat, sărbători, care inspiră în sufletele miilor de compatrioţi speranţele schimbării în bine a Republicii Moldova, noi trebuie să facem viaţa noastră mai corectă şi să simţim personal responsabilitatea pentru soarta ţării, să consolidăm instituţiile democratice, şi să conlucrăm la bunăstarea poporului nostru.
Şi astăzi, fiecare dintre noi în mod individual, precum şi prin efortul întregului popor contribuim la nivelul de trai şi viitorul Moldovei.
Vă dorim prosperitate şi fericire! Mult succes în toate eforturile, sprijinul prietenilor adevarati, susţinere în familie şi încredere în viitor!